top of page
קצת על גלוטנבר

נעים מאוד, אני ענבר
לאחר יותר מ- 20 שנה בתעשיית ההיי-טק החלטתי לעבור לעשות את מה שאני אוהב באמת - לבשל ולאפות.
את האהבה שלי לבישול הוצאתי לפועל בהכנת מנות ללא גלוטן (יש לי אי-סבילות גבוהה לגלוטן) וללא סוכר לבן, וכך אני מוכיח כל פעם מחדש לסובבים אותי (בייחוד לאשתי ולשלושת ילדיי - המבקרים הכי גדולים שלי), שאפשר לאכול מאכלים בריאים וטעימים גם בלי גלוטן וללא תוספת סוכר לבן.כל המנות בתפריט הן ללא גלוטן (חלקן כוללות עמילן חיטה - מצוין בשם המנה וניתן להחלפה בקמח ללא עמילן חיטה) וללא תוספת סוכר לבן.
(ממתיקים בשימוש: סוכר מייפל, סירופ מייפל, סילאן, סוויטנגו, מונק פרוט ודבש)
bottom of page

